Harrastukset

Luontolomat on paras paikka, mikäli haluat viettää lomasi luonnossa yksin, kaksin, porukan tai lasten kanssa. Valittavanasi on heti mökkien pihoilta seuraavia lomanvietto mahdollisuuksia: pienriistan metsästys, kalastus, melonta, patikointi, uinti, pyöräily, marjastus, sienestys, hiihto, lumikenkäily, avantouinti, tutustuminen karjatilan elämään ja eläimiin. Mahdollisuus tutustua myös kesyihin poroihin tilallamme. 

Järjestämme tilauksesta mahdollisuuden tutustua elämykselliseen koiravaljakko- ja hevosajeluun lähitiloillamme.

Luontolomat-kohteen merkityiltä moottorikelkkaurilta on yhteys merkityille Rovaniemen ja Kemin suuntaan oleville moottorikelkkareiteille. 

VUOKRATTAVAT VARUSTEET LUONTOLOMILTA

Kajakki, soutuvene, lumikengät

IMAG0150 5167ade2f3567

 

Luontolomat tarjoaa hyvinvarusteltuja lomamökkejä rauhallisessa ympäristössä luonnon kauniin Vähäjoen rannalla. Lomamökkien välittömästä läheisyydestä voi lähteä nautiskelemaan hiihtämisestä tai kokeilla lumikenkäkävelyä lähimaastossa sekä pulahtaa halutessa viilentävään avantoon. Kesällä voi pelata ulkopelejä kuten lentopalloa ja mölkkyä tai heittää tikkaa sekä hypätä laiturilta uimaan virkistävään Vähäjokeen. Ulkoilun jälkeen voi rentoutua saunan löylyissä ja paljussa. Lapsille pieni leikkipaikka mökkialueella.

Kalastuksen ystävät voivat kokeilla kalaonneaan talvella pilkkimällä ja kesällä mato-ongella Vähäjoesta.

Comments are closed