Harrastukset

Luontolomat on paras paikka, mikäli haluat viettää lomasi luonnossa yksin, kaksin, porukan tai lasten kanssa. Valittavanasi on heti mökkien pihoilta seuraavia lomanvietto mahdollisuuksia: pienriistan metsästys, kalastus, melonta, patikointi, uinti, pyöräily, marjastus, sienestys, hiihto, avantouinti, moottorikelkkailu, tutustuminen karjatilan elämään ja eläimiin.

Järjestämme tilauksesta mahdollisuuden tutustua porotilaan poroajeluineen ja elämykselliseen koiravaljakko- ja hevosajeluun lähitiloillamme.

Luontolomat-kohteen merkityiltä moottorikelkkaurilta on yhteys merkityille Rovaniemen ja Kemin suuntaan oleville moottorikelkkareiteille. Moottorikelkkaa on mahdollisuus vuokrata Luontolomat -kohteesta.

testitekstiä

VUOKRATTAVAT VARUSTEET LUONTOLOMILTA

Kelkkailu: Ski-doo moottorikelkka + haalarit ja kypärät 2 hengelle
Hevosajelu: Harjoitusravirattaat tai kirkkoreki + ratsastuskypärät 2kpl
Melonta: Kaksi yhden hengen kajakkeja
Kalastus: Soutuvene

IMAG0150 5167ade2f3567

 

Talvi: Yöpilkki
Räätälöidyt ohjelmapaketit
KEVÄTHANGILLE LUONNON RAUHAAN YÖPILKILLE TAI HIIHTO- JA LUMIKENKÄKÄVELYRETKILLE

Luontolomat tarjoaa huvilatasoisia lomamökkejä ja aktiiviloman kevätauringosta nauttiville matkailijoille rauhallisessa ympäristössä luonnon kauniin Vähäjoen rannalla. Lomamökkien välittömästä läheisyydestä voi lähteä nautiskelemaan hiihtämisestä opastetuille hiihtoladuille tai kokeilla lumikenkäkävelyä lähimaastossa kevätauringon paisteessa. Aktiivisille persoonille löytyy myös kiipeilyseinä ja joen ylittävä köysirata 100m.

Hiihto- tai lumikenkäretkillä voi pysähtyä maistelemaan eväitään opastetuille laavupaikoille ja katselemaan vaaramaisemia tai kuuntelemaan Vähäjoen kosken kuohuntaa. Retken jälkeen voi rentoutua saunan löylyissä ja pulahtaa halutessa viilentävään avantoon.

Kalastuksen ystävät voivat kokeilla kalaonneaan pilkkimällä Vähäjoen antimia esimerkiksi taimenta, haukea, madetta, ahventa jne. Hiihto- tai lumikenkäkävelyretket voi kokea halutessa Luontolomien oppaan avulla tai yhdessä muiden osallistujien kanssa. Kahden lomapäivän huipennuksena on opastettu yöpilkkiretki erämaajärvelle.

Räätälöidyt ohjelmapaketit toiveiden mukaan

· Saunailta Kotasaunassa ja kylpytynnyrissä tai Ulkoporeammeessa (hierova)
· Köysiratalaskut ja kiipeilyseinä äksönit
· Kalastus ja pienriistan metsästys
· Luontoretket,patikointi ja pyöräily
· Moottorikelkka-ja poroajelut
· Rumpurentoutus ja Lapikasteenomainen rituaali
· Fytoterapiaa,ryhmäliikuntaa
Hinta tarjouksen mukaan!

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

 Perhe
 Seurue

Henkilömäärä:

Toive majoituksesta:

Viesti

Comments are closed